Iz majhnega nastane veliko

Podjetje Spekter Žalec je specializirano podjetje za prodajo barv, lakov in orodja ter opreme za avtoreparaturne delavnice, proizvajalce stavbnega pohištva, mizarje in pleskarje. Blagovna znamka in podjetje Spekter sta bila ustanovljena leta 1990.V letu 1996 smo se preselili na zdajšnjo lokacijo, leta 2003 pa zgradili nov logistični center za lastne potrebe s kapacitetami 1700 m². V letu 2008 smo v Mariboru odprli novo poslovno enoto oz. eno izmed največjih specializiranih trgovin na področju premazov v Sloveniji. Ustanovitelj Drago Pirh je z delom pričel leta 1972 v obrtni avtoličarski delavnici Avtokaroserija Pirh. Danes zaposlujemo 36 ljudi. Kontakti.

Skrb za okolje

Vpliv na okolje je definitivno eden izmed najbolj perečih problemov po vsem svetu. Tega se zelo dobro zavedamo, zato smo to odgovornost prepustili strokovnjakom iz področja upravljanja z odpadki in odpadno embalažo, podjetju Dinos d.o.o.

Pomoč sočloveku

Ni lepšega, ko lahko pomagaš človeku. Je eden od razlogov, zakaj ostajamo vsako leto donator in pokrovitelj številnim kulturnim, športnim, prostovoljnim društvom v naši bližnji okolici.