Novi akcijski svet avtoreperature

Ne spreglejte našega novega kataloga iz programa avtoreperature. V njem boste, kot vedno, našli prvovrstne izdelke iz omenjenega področja po privlačnih cenah. Več.

Mizarji, nagrajujemo vašo zvestobo!

V obdobju od 01. 10. do 31. 12. vas nagradimo za nakupe pohištvene kemije s tremi nagradami:

  • 1. SATA pištola 1000 RP LIGNUM;
  • 2. 3M zaščitna maska serije 7500 s predfiltri, filtri in nosilcem filtrov;
  • 3. Delovni nizki čevlji RAVEN.

Več v letaku.

Novi jesenski mizarski svet

Ne zamudite naš novi jesenki mizarski svet, kjer se predstavlja nova PU barva AKZO NOBEL in številne ugodnosti pohištvenih lakov. Ne zamudite tudi našega kotička zvestobe, kjer nagrajujemo vaše nakupe. Prelistajte katalog, ki velja do konca leta 2021.

Jesenski akcijski svet avtoreperature

Ne zamudite našega tradicionalnega akcijskega programa. Tokratni jesensko obarvan katalog ponuja številne akcije, količinske popuste in kot vedno tudi darila. Prelistajte katalog in nas obiščite.

Izvrstna akcija 3M in Festool

Preverite pogoje akcije, v kateri ob nakupu 3M materialov dobite Festool s kar 50 % popustom ali po zelo ugodni ceni! V akciji so tudi 3M maskirni trak (2328), set lončkov 3M PPS 2.0 650 ml (26026) in 3M pištola PSG v setu s PPS 2.0 in šobami (26778). Več v letaku.

Dobavitelj Roberlo podarja zložljivo kolo Esperia!

Vabljeni k sodelovanju v nagradni igri! V igri lahko sodelujejo pravne osebe in samostojni podjetniki posamezniki, z nakupom vsaj enega artikla blagovne znamke Roberlo.  Z malo sreče pri žrebanju je lahko zložljivo kolo Esperia vaše!

Zbiranje nakupov poteka od 1. 6. 2021 do vključno 31. 7. 2021. Pogoji nagradne igre so objavljeni tukaj: »Pravila in pogoji nagradne igre«.

Nagrajenca nagradne igre (žreb opravljen 3.8.2021):

  • MIG POLIURETANI d.o.o., Izola
  • CVA d.o.o., Črnomelj

Osvojite zložljivo kolo Esperia!

Sodelujte v naši poletni nagradni igri, ki poteka v obeh poslovalnicah SPEKTER (Žalec in Maribor) ter v spletni trgovini www.kupibarve.si! Izpolnite nagradni kupon in ga oddajte v boben pri blagajni ali pa opravite nakup v spletni trgovini Kupibarve.si.

Z malo sreče je lahko zložljivo kolo Esperia vaše!

Nagradna igra poteka od 1. 6. 2021 do vključno 31. 7. 2021. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri z nagradnimi kuponi. Pogoji nagradne igre so objavljeni tukaj: »Pravila in pogoji nagradne igre.«.

Nagrajenci nagradne igre (žreb opravljen 3.8.2021):

  • boben trgovina Spekter Žalec: Gašper Ogris, Polzela
  • boben trgovina Spekter PE Pirh barve-laki Maribor: Mirko Jug, Spodnji Duplek
  • spletna trgovina kupibarve.si: Luka Koletič, Lendava