Obnovljeni lakirna kabina in ravnalna miza

V ponudbi imamo rabljeni, a obnovljeni: SPANESI lakirno kabino in ravnalno mizo. Tehnični podatki: oglejte si letak. Več informacij o izdelku lahko pridobite pri svojem skrbniku / terenskem komercialistu ali pa nas pokličite na (03) 713 25 15 ali 051 680 666.

Industrijska zaščita kovin

Izdelki blagovne znamke Avenarius Agro – za antikorozijsko in industrijsko zaščito kovin – v akciji do 31. decembra. Več v letaku.

Akcijski mizarski svet

V barviti jeseni ne zamudite akcijske ponudbe v segmentu mizarstva, ki traja vse do konca leta. Več v letaku.

Pravila in pogoji tekmovanja SIMspray

Pravila in pogoji tekmovanja »LAKIRANJE S SIMULATORJEM SIMSPRAY«, ki bo potekalo dne 16. 9. 2022, so dosegljiva na tej povezavi.

Nagrajenci:

  • 1. mesto: Mitja Tavčar
  • 2. mesto: Marko Kolmanič
  • 3. mesto: Tone Zvonar

Wood Extralife – vaša garancija z dodatki

Wood Extralife – program je ustvarjen zato, da lahko vi ponudite vrhunsko kakovost izdelka in storitve vašim strankam. Pokriva namreč vrata, okna in lesene obloge, narejene iz različnih vrst lesa in postopkov dela, ki so v uporabi v industriji širom EMEA regije. Garancija, ki je na voljo v regiji EMEA, vam nudi finančno varnost v primeru uveljavljanja garancij zaradi pokanja, pojavljanja mehurčkov, luščenja ali razbarvanja, preverjenih v skladu z veljavnimi standardi v industriji. Vse skupaj sestavlja odlično poslovno ponudbo, ki vključuje mirnost pri izdelavi in izvedbi, ter finančno varnost vam in vašim strank. Več v letaku.

Spekter prejemnik platinaste bonitetne odličnosti

Platinasti smo! Prejeli smo namreč najvišjo bonitetno odličnost – prestižni certifikat “Platinasta bonitetna odličnost AAA”, ki ga podeljuje največja bonitetna hiša v Sloveniji, Bisnode Slovenia.

Letos praznujemo 30. obletnico ustanovitve podjetja Spekter d.o.o., zato smo še posebej ponosni na prejem tega prestižnega priznanja. Predstavlja potrditev odličnega dela na naši večletni poti in trudili se bomo po najboljših močeh, da ostanemo na tej poti še naprej. Ob tem bi se radi zahvalili vsem posameznikom in poslovnim partnerjem za dosedanje izkazano zaupanje – to je največje priznanje za dobro in prizadevno delo vseh. Hvala!

Ponosni smo na našo ekipo in na rezultate, ki jih dosega.

Ostajamo zaupanja vreden, specialist za barve št. 1!

Odporna na vse družinske izzive

Duluy Easy Care zidna barva, odporna na mokro drgnjenje, je dobavljiva v 48 različnih barvnih odtenkih. Dobavljiva v trgovinah: Mercator Tehnika, OBI, Bauhaus, PIRH Maribor, Morgana Gornja Radgona in spletni trgovini Kupibarve.si