Da bodo rezultati resnično izjemni

V sodelovanju s podjetjem Akzo Nobel in ostalimi dobavitelji (3M, Festool, Sata, …), vam bomo v našem trening centru prikazali pravilne postopke uporabe naših materialov in orodja ter opreme, ki jih prodajamo.

Nudimo vam več različnih standardnih treningov, ki bodo zagotovo pripomogli k boljšim rezultatom. Z našo tehnično ekipo se bomo z veseljem odzvali tudi na vaše bolj specifične želje oziroma potrebe.

Trening priprave

Večkrat na leto v našem sodobnem trening centru prirejamo enodnevne treninge priprave. Prikažemo vam pravilne postopke brušenja, nanašanja kita, pravilno razmaščevanje, nanašanje fillerja (brusno ali mokro na mokro) in zaključimo s prikazom nanosa baze in laka.

Trening lakiranja

Namenjeni so strankam, ki imajo mešalnice Sikkens, Lesonal ali Dynacoat in tistim, ki se za nakup ene od teh mešalnic še odločajo. Vodi jih trener iz podjetja Akzo Nobel ali naš trener avtoreparature. Namen treninga je prikaz različnih tehnik lakiranja baze, izpeljava popravila na prehod pri srebrnih in ostalih barvah, predstavitev prozornih lakov in postopek pravilnega nanašanja ter prehodi z lakom.

Trening toniranja

Občasno prirejamo trening osnov toniranja, ki se odvija v našem trening centru, največkrat pa v trening centrih Akzo Nobel v tujini (Como Italija, Sassenheim Nizozemska, Varšava Poljska). Traja 2-3 dni, namen pa je spoznavanje osnov barv, barvnega kroga, pravila toniranja …

Ostali treningi in pomoč strankam

  • Enodnevni trening lakiranja in popravila tri-slojnih perl
  • Enodnevni trening za pravilno uporabo spektrofotometra Automatchic Vision (priprava pred slikanjem barve, pravilna izbira danih rezultatov).
Tehnično pomoč strankam izvajamo v naši ali vaši delavnici pod vodstvom izkušenega trenerja, mojstra avtoličarstva. Z veseljem vam bo svetoval glede uporabe naših materialov, vam predstavil novosti in vam pomagal pri reševanju morebitnih težav.

Izobraževanje za uporabnike mizarskih in industrijskih materialov

Šolanja, pomoč in predstavitve materialov pripravljamo tudi za naše stranke in uporabnike materialov iz področja mizarstva in industrije. Foto utrinki: trening center 1 | 2 | 3 | 4.