Nitro razredčila Chimica CBR

CHIMICA CBR je kemično proizvodno podjetje, ki je rezultat več kot 3-letnih investicij in industrijskega projetkiranja. CBR se lahko pohvali z najbolj modernim in inovativnim kemično-industrijskim objektom v Evropi za proizvodnjo topil in razredčil za razne potrebe industrijskega segmenta. Proizvajajo tako topila kot razredčila različnih kvalitet (akrilno, sintetično, nitro, alkohol, …).

Naša ponudba razredčil

Zelo kvalitetno nitro razredčilo, ki ne dela meglic, s povprečno hitrostjo izhlapevanja, visoko topilnostjo, izvrstno anti-belilno močjo. Prisotnost substanc z visokim vreliščem zagotavlja dober končen izgled celo pri pogojih z visoko vlažnostjo v prostoru. Uporablja se lahko tako za kovine kot tudi za les. Namenjen za razredčevanje lakov in nitroceluloznih premazov, pranje brizgalnih pištol in ostalega orodja za avtoreparaturo, kot tudi pleskarsko dejavnost.
Samo za strokovno uporabo.
NOVO NITRO RAZREDČILO JE USKLAJENO Z EU STANDARDI GLEDE VSEBNOSTI VOC!

Pakiranje / koda:
1 liter (8020182087219)
5 litrov (8020182087134)
25 litrov (8020182087660)
Kvalitetno nitro razredčilo, ki ne dela meglic, s povprečno hitrostjo izhlapevanja, dobro topilnostjo in dobro anti-belilno močjo. Prisotnost substanc z visokim vreliščem zagotavlja dober končen izgled celo pri pogojih z visoko vlažnostjo v prostoru. Uporablja se lahko tako za kovine kot tudi za les. Namenjen za razredčevanje lakov in nitroceluloznih premazov, pranje brizgalnih pištol in ostalega orodja za avtoreparaturo, kot tudi pleskarsko dejavnost.
Samo za strokovno uporabo.

Pakiranje / koda:
1 liter (2100000095919)
5 litrov (2100000115976)
25 litrov (2100000115983)
Je topilo namenjeno za razredčevanje oljno-sintetičnih barv in lakov, sintetičnih barv, nanosov, za zaščito pred rjo, voskov. Proizvod zelo dobro raztaplja olja in maščobe in ima rahel vonj. Uporabnost: v mehanični – tehnični, ličarski, pleskarski stroki.

Pakiranje / koda: 1 liter (8020182839023)
Zelo kakovostno STANDARD akrilno razredčilo za redčenje akrilnih in poliuretanskih premazov v avtoličarstvu. Uporabno tudi v industriji, gradbeništvu in drugih segmentih. Razredčilo vsebuje zelo kakovostne surovine in sestavine, ki izboljšajo razlivanje in sijaj barv ter lakov ter ne vsebuje recikliranih topil.
Zelo kakovostno FAST akrilno razredčilo za redčenje akrilnih in poliuretanskih premazov v avtoličarstvu. Uporabno tudi v industriji, gradbeništvu in drugih segmentih. Razredčilo vsebuje zelo kvalitetne surovine in sestavine, ki izboljšajo razlivanje in sijaj barv ter lakov in ne vsebuje recikliranih topil.
Razredčilo za razmastitev kovinskih površin, za redčenje sintetičnih in oljnatih barv ter čiščenje orodja.

Pakiranje: 1 liter ali 5 litrov