3M marine program za obnovo površin na čolnih in počitniških prikolic

Pot do popolnega zaključka

Predstavljamo vam naš najbolj napredni sistem za odpravljanje napak na gelcoatu, posebej oblikovan za doseganje visokega sijaja. Z izboljšano formulo naših izdelkov boste hitro in enostavno dosegli želene rezultate – tudi v toplejših podnebjih.

3M™Perfect-It™ linija za gelcoat je primerna tako za profesinalne uporabnike kot za intuziaste – izdelki so primerni tako za nova kot tudi stara plovila ter bivalne prikolice. Sistem vključujejo eno-, dvo- ali trostopenjske postopke, ki vam vedno znova in znova pomagajo doseči brezhiben rezultate. Plastenke so tudi barvno označene, tako da boste takoj vedeli, kateri izdelek ste izbrali.

3M Marine čistilo za zunanje dele plovil

3M Marine zaščitno čistilo je namenjeno za čiščenje in vzdrževanje vinila, gume in plastičnih delov površine. Kremast gel ne teče, ne pušča filma in ne veže nase prahu. Je zaščita proti UV žarkom, ki povzročajo bledenje barve. Posebna čistila obnavljajo videz starih, obrabljenih površin. Pri večkratnem čiščenju dosežete dolgotrajno zaščito.

Navodilo za uporabo: Manjšo količino kremastega belega gela nanesite na čisto krpo. Enakomerno nanesite čistilo na površino z krožnimi gibi, da gel prodira v površino. Pogosto krpo obrnite in nato obrišite, da dobite visok sijaj. Opomba: Pri umazanin ali strukturnih površinah bo verjetno potreben ponoven nanos oziroma čiščenje.

(3M Marine Outdoor vinyl cleaner, art. 9023)

3M Marine enokomponentna pasta za obdelavo in loščenje kovin

3M Marine enokomponentna pasta za obdelavo in loščenje kovin

3M Marine pasta za obdelavo in loščenje kovinskih materialov je namenjena za nerjaveče jeklo, medenino, bron, baker, krom in ostale marin kovinske dele. Iz površine odstranjuje rjo, oksidacijo, korozijo in zbledelost.

Obnavlja originalen lesk. Navodilo za uporabo: Pasto nanesite na majhno površino z uporabo mehke in čiste krpe. Močno podrgnite po površini, pri tem krpo večkrat obrnite. Nato s čisto krpo obrišite površino, da dobite visok sijaj.

(3M Marine Metal Restorer and Polish, Art. 9019)