Strokovni seminar za proizvajalce lesenega zunanjega stavbnega pohištva – LE ŠE NEKAJ PROSTIH MEST

Veseli nas, da lahko končno organiziramo strokovne seminarje brez omejitev. Vabimo vas na enodnevni seminar o lesenem zunanjem stavbnem pohištvu, ki ga organiziramo v sodelovanju s podjetjem AKZO NOBEL SIKKENS. Seminar bo potekal v četrtek, 30. marca 2023, v konferenčnem centru Caminu v Žalcu.

V zadnjih letih smo med proizvajalci pohištva ugotovili, da nam ta del izobraževanja zelo manjka, zato resnično verjamemo, da vam bo takšen seminar prinesel nove poglede, znanja in izkušnje za še kvalitetnejše izdelke.

Na seminarju se bo kot predavatelj pridružil dolgoletni strokovnjak na področju proizvodnje lesenega zunanjega stavbnega pohištva, g. CLIFF BOOT iz Nemčije. Gospod Boot je že več kot 30 let del ekipe podjetja AKZO NOBEL in pozna prav vse norme, klasifikacije, zahteve in še mnogo več, kar se nanaša na proizvodnjo lesenega stavbnega pohištva. Čeprav je g. Boot del SIKKENS ekipe, seminar ni marketinško naravnan na blagovno znamko SIKKENS, vendar boste imeli možnost spoznati uporabljene materiale.

  • Kdaj: četrtek, 30. 3. 2023, od 10. do 15. ure
  • Kje: konferenčni center Camino, Žalec (popolnoma novi center, tik ob avtocesti pri izvozu ŽALEC; Mala Pirešica 21, 3301 Petrovče)
  • Kdo: g. CLIFF BOOT

Teme strokovnega seminarja:

  • Konstrukcija lesenega okna, polkne in vrat (kvaliteta lesa, vrste lesa …)
  • Klasifikacija po HO.02, HO.01, HO.06
  • Odpravljanje težav
  • Mnenje strokovnjaka
  • Kratek pregled Sikkens izdelkov

Izobraževanje bo potekalo na teoretičnem delu, naš cilj pa je prikazati in odgovoriti na najpogostejše težave in vprašanja glede kakovosti lesa, konstrukcije, zaščite, popravil, časa sušenja, natančnosti in vsega ostalega, ki se pojavlja pri vsakdanjem delu.

Seminar bo potekal v angleškem in slovenskem jeziku, tako da težav pri razumevanju ne bo. Zaradi izkušenega predavatelja in kakovostnih vsebin bi bilo res škoda zamuditi takšno priložnost.

Želimo in veselimo se vašega obiska in vseh vaših vprašanj, saj bodo odgovori nanje resnično strokovno podkrepljeni  in bodo dali še boljši in lažji vpogled v vaše delo in kakovost.

Priporočamo vam, da datum 30. marec 2023 shranite in svojo udeležbo na spodnji kontakt potrdite najkasneje do 20.3.2023, SAJ JE NA VOLJO LE ŠE NEKAJ PROSTIH MEST:

Veselimo se srečanja z Vami in Vas lepo pozdravljamo!