Specialist za barve št. 1
Specialisti za barve, lake in materiale
za zaščito lesa in kovine.
Iskanje receptur
   
   
>> Avto program
>> Dekorativni program
>> Industrijski program
>> Mizarski program
MOTIP - avtoreperaturni program
 
 
 
Katalog Motip 2016 (SLO, pribl. 5.5 Mb)
 
 
Motip tehnični spreji
 
Program Motip tehničnih sprejev ponuja širok spekter izdelkov za vzdrževanje, servisiranje in reševanje problemov, kot so čistila, spreji za montažo/demontažo, maziva, odstranjevalci barv/oljnih madežev, itd. Motip tehnični spreji so res izredno kakovostni in imajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Proizvaja jih podjetje Motip Dupli, ki je največji proizvajalec aerosolov v Evropi.
 
Katalog MOTIP tehnični spreji
 
 
Sprayplast aerosol
 
Folija v obliki spreja / odstranljiva

Hitro spremenite izgled povšrine s pomočjo SPRAYPLAST odstranljivega spreja. Po svoji želji in zelo enostavno lahko na primer spremenite zgled vaših kolesnih obročev, drugih delov avtomobila in ostalih površin. Če vam barva ne bo več všeč, lahko enostavno odlepite oz. odstranite film, ki je bil nanešen. Sprayplast ni uporaben samo za kolesne obroče, ampak ga lahko nanesete tudi na vse ostale kovinske površine, vse 2K barve, trdo plastiko, ki se lahko barva in tudi na steklo. Tudi barvanje večjih površin (npr. večji deli avtomobila) je mogoče, če nanesete dovolj debel sloj filma.
 
Podrobnejši opis in tabela izdelkov:
Motip Sprayplast
 
 
Motip Tuning Line
 
2k set za zavorne čeljusti
Set barv za zavorne čeljusti je sestavljen iz intenzivnega čistila (spray 400ml) in 2-komponentne barve (150ml barva + 50 ml trdilec). Barva zagotavlja dolgotrajno zaščito in ohranjanje površine, odporna je na visoke temperature in praske. Odporna na rjavenje in kemikalije. 2K Set za zavorne čeljusti je na voljo v rumeni, rdeči, modri, srebrniI, črni, oranžni barvi.
 
 
Silver Chrome set
Spray Silver Chrome (400 ml) ima visok sijaj in da gladki površini izgled kroma. Odporen je na vremenske vplive in brisanje. Za optimalen učinek je potrebna zelo gladka površina. Priložena protiprašna krpa naredi površino absolutno brez prahu in muck. Odporna na temperature do 150°C.
Za optimalne rezultate je predhodno
potrebno uporabiti TuningLine Efekt Primer 150 ml (vključen v setu).
 
 
Efekt primer
Za Silver Chrome in Mirage efekte morate imeti gladko, črno površino. Art. 6013 - Efekt primer (400 ml) ima visoko koncentracijo pigmenta in je prava osnova za posebne efekte, ki potrebujejo kot osnovo črno površino.
Na surovi kovini je predhodno potreben še standardni primer.
 
 
Transparentne barve
Spremenite barvo prozornih plastik s temi žarečimi barvami. Lahko se uporabi direktno na plastiki, keramiki in steklu. Ton barve se lahko izbere z dodajanjem več slojev. (ni odobreno za uporabo na prometnih vozilih). Transparentna barva v sprayu (150 ml) je na voljo v štirih barvnih odtenkih: rdeča, črna, modra in zelena.
 
 
Svinčnik za pnevmatike - gumo bel 12 ml
Velika kolesa lahko izgledajo lepše in večje kadar je znamka in velikost pnevmatik označena z belo barvo. Svinčnik za pnevmatike se lahko uporablja tudi za pridobitev klasičnega retro izgleda, na primer za vozila iz 60-ih let.
Nanašanje je lahkotno in enostavno, učinek pa dolgotrajen.
 
 
Spray za zavorne čeljusti
Barvane zavorne čeljusti dajejo vozilu poseben, športen izgled. Spray, odporen na visoke temperature, v treh zelo svetlih - živih barvah: rdeča, rumena in modra.
 
ALKYTON – visokokvalitetna barva za kovino 4v1 (DIREKTNO NA RJO!)
 
Katalog:
Katalog Alkyton
 
Seznam izdelkov:
Produkti Alkyton
 
 
 
 
Akrilni sprayi COLORS 400 ml
 
Katalog:
Katalog Alkyton
 
 
 
 
Kreda sprayi 500 ml
 
Barve: bela, rdeča, rumena, zelena, modra
 
Tehnični list:
COLORMARK Ecomarker sprej (kreda)
 
   
   
 
© Spekter, d. o. o. - vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani:perfegt - izdelava spletnih strani
Kontakt: info@spekter-zalec.si | 03 713 25 00 | 051 680 666
Obvestilo o zasebnosti